IV Ogólnopolski Konkurs Fotografii Kulinarnej

IV Ogólnopolski Konkurs Fotografii Kulinarnej
 
 

Organizator
Organizatorem konkursu jest Stowarzyszenie Kucharzy Polskich.

Uczestnicy
Konkurs jest adresowany do osób pełnoletnich.

 

Opis
Konkurs odbywa się w dwóch kategoriach tematycznych:
• kategoria offowa: „Smak umami",
• kategoria produktowa: „Olej z pierwszego tłoczenia".

Zdjęcia zgłaszane do konkursu nie mogą być wcześniej publikowane.

Nagrody
Nagrodami w konkursie są:
- obiektyw Tokina AT-X M100 F2.8 PRO D MACRO FX (do wyboru modele z mocowaniem Canon EF lub Nikon F),
- udział w wybranym kursie lub warsztacie organizowanym przez Akademię Nikona,
- cyrkulator sous vide,
- bon na wydanie CEWE fotoksiążki,
- publikacje promocyjne na łamach magazynu Kuchnia,
- zestaw produktów marki Kikkoman, 
- zestaw produktów marki Kujawski,
- zestaw produktów ufundowanych przez Fusion Gusto.

30 autorów najlepszych zdjęć  otrzyma zaproszenie na warsztaty fotograficzne, organizowane przez markę Tokina, które odbędą się podczas wernisażu prac finałowych 14 czerwca 2017 w Sztuce Wyboru w Gdańsku.


 

 

Pin It